Sustenabilitatea este un drum, nu o destinație.

Iar noi suntem specialiștii ce fac alături de tine pașii de pe acest drum.

Sustainable Business este o inițiativă a Asociației pentru Relații Comunitare pentru dezvoltarea unui sector de afaceri sustenabil, ancorat la realitățile și nevoile comunităților.

Lucrăm de 16 ani în domeniul sustenabilității (CSR), cu numeroase companii și am văzut valoarea economică construită de companiile ce se dezvoltă alături de comunitățile în care lucrează. Le-am susținut să-și integreze strategia de sustenabilitate în ADN, iar obiectivele financiare s-au completat cu atenția la opiniile și nevoile stakeholderilor – fie că vorbim de mediu, comunitate sau angajați.

Am contribuit la schimbări legislative ce au influențat potențialul de implicare socială a sectorului de afaceri și al indivizilor. Toate abordările noastre – de la evenimente ce au adus la un loc numere mari de companii, cum au fost conferințe în domeniul CSR sau caravane în acest domeniu, până la proiecte special construite și implementate cu o companie, sunt axate pe stabilirea de obiective axate pe schimbare și impact.

Suntem o echipă de oameni pasionați de bine; de cum îl găsim, cum îl creștem, cum îl măsurăm, cum îl replicăm și cum îl promovăm.

Suntem profesioniști în domenii complementare, ce pornesc de la cercetare, dezvoltare comunitară, sustenabilitate, până la implementare și raportare.

Ne-am asumat misiunea de a fi liantul ce întreține încrederea între oameni, companii, ONG-uri și autorități, ce crează punți de legătură între diferiți actori din societate. Pentru că doar așa putem face binele sustenabil, ce produce schimbări reale în societate.

Pentru companiile ce-și doresc să integreze principiile de sustenabilitate în viața lor de zi cu zi, sustenabilitatea este un drum, nu o destinație. Iar noi suntem specialiștii ce fac alături de tine pașii de pe acest drum – în profunzime, eficient și la timp.