Servicii

Planificare

Un proiect început într-un mod corect face de cele mai multe ori diferența între schimbare și inițiative punctuale, trecătoare. Pentru a putea lăsa o amprentă pozitivă asupra comunităților, fie ele geografice sau de interes, e necesar să cunoaștem în primul rând nevoile acestora și să le implicăm în realizarea strategiei.

Servicii aferente:

Portofoliu

Vodafone România
Orange România
Lafarge România
Tenaris

Vezi tot portofoliul nostru

Implementare

În multe situații o companie știe cum dorește să sprijine o comunitate, dimensiunea programului nu justifică crearea unei poziții sau a unui departament distinct sau e nevoie de expertiză pentru a îmbina resursele companiei și ale angajaților sau chiar a clienților. În astfel de situații există opțiunea externalizării programelor sau a mecanismelor de implicare, sau crearea unor soluții mixte.

Servicii aferente:

Portofoliu

BRD Groupe Société Générale
ING Bank
Terapia Ranbaxy
Vodafone România
Raiffeisen Bank
Lidl
Microsoft România
Fundația Orange România

Vezi tot portofoliul nostru

Raportare

Punctul de plecare pentru orice nouă inițiativă, fie că vorbim de proiecte comunitare sau activitățile curente ale companiei, este trecutul acesteia. Impactul pe care compania îl are asupra stakeholderilor săi – angajați, consumatori sau comunități, determină modul în care aceștia vor percepe orice inițiativă viitoare. De aceea, raportarea non financiară a companiei a devenit un element cheie de transparență al marilor jucători pe piațele economice internaționale și naționale.

Servicii aferente:

Portofoliu

LBG - Avon, BRD Groupe Société Générale, Danone România, GlaxoSmithKline, ING Bank, Lafarge, Orange România, Petrom România, Raiffeisen Bank și Vodafone România.

Ursus Breweries
Vodafone România
Orange România
Lafarge România

Vezi tot portofoliul nostru

Formare în domeniul sustenabilității

Sustenabilitatea este un domeniu dinamic, în continuă formare. Inovația e recunoscută ca principal instrument de îmbunătățire și chiar transformare a modelelor de afaceri și creează noi tipuri de piețe. Re-gândirea modului de interacțiune cu clienții, design nou de produs sau soluții noi de recuperare sau reciclare pot duce la structurări nebănuite a întregii afaceri.

Servicii aferente:

Portofoliu

Conferința Națională CSR
Caravana de CSR
Social Market Place
Golf Community Challenge
Întâlnirile anuale ale grupului LBG
Conferința Leaders for Sustainable Business

Vezi tot portofoliul nostru